|
| Vartotojai |
(3): |
|
| Svečiai |
(8): |
|
| Robotai |
(1): |
|
| Visame tinklapyje: 12 |
| |
|
 | Gazuots 2009 Geg 4 Skype: -Nenurodytas- Naujienos: 206 Komentarai: 480 |
 | Joniux 2008 Liepos 26 Skype: -Nenurodytas- Naujienos: 56 Komentarai: 406 |
 | Tomazz 2008 Liepos 5 Skype: -Nenurodytas- Naujienos: 39 Komentarai: 194 |
 | mondolfo 2009 Sausio 10 Skype: -Nenurodytas- Naujienos: 34 Komentarai: 209 |
 | viliuxx 2008 Liepos 28 Skype: -Nenurodytas- Naujienos: 31 Komentarai: 40 |
| |
|
|
  |
 Google Adwords Kuponai, Jūsų Reklama Google Tinklalapyje |
|
| xbritvax |
 3 Birželio 2011 15:07
|
|
Google Adwords Kuponai
Siūlome kuponą už itin patrauklią kainą:
80 USD Kuponas (apie 200LT) – 34LT
Kokiu būdu tai veikia? Sukuriate Google AdWords anketą ir reklamos kampaniją ir stebite reklamos efektyvumo rodiklius. Tai ypač efektinga, jei turite kartu savo svetainės Google Analytics sistemą. Išleidę sumą, galite persikelti reklamos kampaniją į naują sukurtą.
Sąlygos Google ADWords kuponams * Reklaminis kreditas turi būti taikomas naujai AdWords sukurtai kampanijai ne vėliau kaip iki 14 dienų senumo. * Galioja visame pasaulyje. * Nereikia kreditinės kortelės. * Vienas iš reklaminių kreditų vienam klientui. Google leis tik vieną reklaminį kuponą vienai sąskaitai, tačiau Jūs lengvai sukursite nauja kampaniją, kuria toliau sėkmingai naudositės ir reklamuosite savo prekes ir svetaines bei taip sieksite savo tikslo!
Reklama AdWords tai viena iš populiariausių ir efektyviausių reklaminių kompanijų. KODĖL? • Reklama AdWords gali pasiekti vartotojus tiek Google paieškose, tiek. Įvairiuose norimuose portaluose. • Jūsų reklama bus rodoma tik ten, kur bus kalbama apie Jūsų siūlomą paslaugą. • Galima parinkti tikslingus raktažodžius, kur ir kada bus rodoma Jūsų reklama. • Mokama tik už realius lankytojus, kurie tikslingai apsilankė Jūsų svetainėje. • Pilna ataskaita: kiek lankytojų aplankė svetainę ir kiek tai kainavo.
+ Galiu parduoti jau sukurta paskyra ( taip palengvindamas darbą jums) už 2LT kainą
Kontaktai: Skype: xbritvax.. (su dviem taškais) E-mail: adwordskuponai@gmx.com
Vėliau Žadu Pridėti Ir Facebook , Bei Daugiau Google Kuponų.
--------------------
Nemokama muzika |
|
|
|
| theToX3r |
 5 Sausio 2012 20:01
|
|
Siūlau patiems pasiieškoti kuponų. Toje pačioje Google'je. Įrašykite "free adwords coupons" Pats 150Lt kuponą radau užsieniečių forume, visiškai nemokamai. |
|
|
|
| Tomceris |
 8 Sausio 2012 18:12
|
|
ar yra kas susidūręs su tais kuponais? nes jau kiek kartų bandžiau, vis mane užblokuoja, need help!
--------------------
 |
|
|
|
| theToX3r |
 8 Sausio 2012 18:18
|
|
Nu manes neblokavo, bet iš vieno profilio galima naudoti kuponu tik vieną kartą, jei užsiregistruosi per naujo su ir ivesi kitą kuponą gali but užblokuotas. |
|
|
|
| Tomceris |
 8 Sausio 2012 18:30
|
|
tai aš pirmą kartą ir buvau suvedęs ir vistiek užblokavo po kelių dienų. Mano pažįstamą taip pat užblokavo, bet su kitu kuponu ir toliau jį rodo.
--------------------
 |
|
|
|
| theToX3r |
 8 Sausio 2012 18:40
|
|
Nieko nežinau, manęs neblokavo. Nebent tinklalapis buvo autorių teises pažeidžiantis(warez). Mano irgi buvo warez, bet aš truputi nuslėpiau kitaip, |
|
|
|
| klonas |
 8 Sausio 2012 21:30
|
|
Gal zinot kokiu tinklapiu kur yra nemokamu kuponu :)
--------------------
L2 topaiZaidimu forumas Android zaidimai |
|
|
|
| theToX3r |
 8 Sausio 2012 21:38
|
|
Google>free adwords coupons. Nu gi ieškot reikia, tik ne lietuvos svetainėse. Man pasisekė rasti per 5min. Kuponas galioja 14d, pasirink pastarąją savaitę. |
|
|
|
|
  |
1 vartotojai skaitė šią temą (svečiai: 1)
Vartotojai: 0
|
|
|
|
ablonas, ablono, Automatinis, DataLife, dizainas, DLE, Engine, forumo, Google, hack, iChat, ikonos, informacija, Kaip, Kategorij, Komentarai, modulis, muzikos, naujien, naujiena, naujienoje, naujienos, Online, Opera, pagal, Pamoka, Paskutiniai, Pavadinimas, pilnoje, puslapyje, savo, sistema, Skype, svetain, Template, Testuota, Vartotojo, versija, Šablonas
Rodyti visus Tagus
| |
|